Adly AT 150

Poljoprivredno vozilo za prijevoz manjih tereta. 

AT150 ima veliko sjedalo sa velikim naslonom, izdržljivi mjenjač sa vožnjom unatrag te digitalnim instrumentom za očitavanje brzine i drugih bitnih informacija. 

Sa izvrsnim disk kočnicama na svim kotačima sigurni ste u svim uvjetima i na svim terenima. Pogodni su za dnevne obilaske imanja kao i prijevoz manjih tereta. 

Idealan suputnik za sve farme i poljoprivredna imanja.

Adly-320U - T3

ATV - vozilo za sve terene sa kardanskim prijenosom. 

Adly 320U sa CVT automatskim prijenosom , off-road omjerima i motorom od 15kW snage. Izuzetno velike gume u kombinaciji sa podesivim ovjesom pružaju odlične performanse na svim terenima. Zatvoreni nasloni za noge čuvaju noge na suhom i čistom. 

Potpuno digitalni brzinomjer, dodatni pretinci za spremanje stvari i 12V utičnica dolaze standarno za maksimalnu udobnost vožnje ponosnih vlasnika.

 

Adly ATV-700 T3

Zapanjujući dizajn uz izvrsne performanse, udobnost i sigurnost. ATV 700 proizveden je za potpuno iskorištavanje svih terena i cesta. 

Adly top-model donosi moćnih 36kW sirove snage što omogućuje savladavanje i najtežih terena. Automatski mjenjač sa 4x4 opcijom ili blokiranje samo prednjeg diferencijala.

Osim performansama ATV 700 plijeni pažnju i svojim modernim izgledom i dodataka poput LED dnevnih svjetala, 12V utičnicom, raznim pretincima, digitalnim kokpitom i ostalim vrhunskim dodacima. 

Uživajte u zavidnim pogledima prolaznika i odličnim perfomansama u svim uvjetima vožnje.